Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

CRAFTY LIFE CHALLLENGE BLOG/ CHALLENGE 1 "LOVE"

Για την πρώτη πρόκληση του Crafty Life Challenge Blog...πασαλειφτηκα...και έκοψα και κόλλησα και ...και...και ..voila!!! Καλή αρχή, κορίτσια...

9 σχόλια:

  1. οκ! ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! μου το κάνεις δώρο παρακαλώ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ποδηλατάκια με τρελαίνουν!!! Πολύ χαρούμενο και γλυκό! Σε ευχαριστούμε πολύ Δεσποινάκι! Καλή επιτυχία!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εξαιρετική δουλειά,και τόσο γλυκό καμβαδάκι...Ζωντανά χρώματα, ωραία αύρα χωρίς υπερβολές!Μπράβο μπράβο, αν δεν το πρόλαβε η Αλίκη..εδώ είμαι κι εγώ...Σε ευχαριστούμε για την συμμετοχή σου σε αυτή την εναρκτήρια πρόκληση του Crafty Life Challenges..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Δυστυχώς το πρόλαβε η Αλίκη, αλλά τώρα που πήρα μπρος...όλο και κάτι θα ακολουθήσει...Είναι το πρώτο μου καμβαδάκι...Α! Η Αλίκη θα το πάρει αν καταφέρω να ξεκολλήσω την κορη μου από αυτό...χεχεχε...

      Διαγραφή
  4. Θαυμάσιο το καμβαδάκι και με υπέροχα χρώματα!!!!Πολύ παιχνιδιάρικο!!!Τυχερή η Αλίκη!!!!!Ευχαριστούμε που έπαιξες μαζί μας!!Καλή επιτυχία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ όμορφο και γλυκό!!! Έκανες εξαιρετική δουλειά!!! Μπράβο!!! Φαντάζομαι ότι θα είναι δύσκολο να το αποχωριστεί η κόρη σου οπότε ξεκίνα να φτιάχνεις άλλα γιατί έχεις πολύ δουλίτσα.... Σ' ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας στο Crafty Life Challenges!!! Καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεσποινάκι τι παιχνιδιάρικο και αγαπησιάρικο καμβαδάκι έφτιαξες!!!
    Έχει δίκιο η Θεοδώρα που δεν ξεκολλάει από αυτό!!!
    Σε ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλώς την την Δέσποινα!! πανέμορφο καμβαδάκι με τέλεια χρώματα και θέμα! νομίζω σου ταιριάζει πολύ αυτό το παιχνιδιάρικο, πιο παιδικό στυλ! περιμένουμε να δούμε και τα καινούρια!! ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας στο Crafty Life Challenges!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πανέμορφο,πολύ χαρούμενο!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή